mynewspapers.net

Hur man överför ett pantbrev

Hur man överför ett pantbrev


När du köper ett hem, registreras ditt namn som ägare på pantbrev. Handlingen är ett register över ägande som visar adressen och beskrivning av egenskapen, namnen på alla villaägare och namn på och adress till inteckning kreditkortsutfärdaren. Innan fastigheten har sålts eller överförts, förblir ditt namn i samband med äganderätt och inteckning betalningar. Om du vill avstå från ägande, kan du överföra ett lagfartsbevis ganska lätt. Överföring av inteckning är något mer komplicerat och kräver ett separat förfarande.

Instruktioner

• Överföring äganderätt lagfartsbevis med hjälp av en quitclaim gärning. Du kan också använda en allmän garanti deed eller särskilda garanti deed, webbplats Mortgage Nyheter dagliga anteckningar. Fyll en quitclaim gärning bildar, som tydligt anges namnet på den person som för närvarande äger fastigheten och sin avsikt att dådet ägandeskapet överförs till den nya innehavaren gärning. Quitclaim form kan vara så enkelt som ett undertecknat avtal mellan två parter, men det är bäst att ha ett officiellt notarie dokument för att undvika eventuella konflikter i framtiden. Fil quitclaim handling med den county kansli deeds där fastigheten är belägen. Din quitclaim gärning kan lämnas som ett tillägg till den ursprungliga lagfartsbevis.

• Kontakta långivaren som för närvarande innehar inteckning noteringen på fastigheten, om tillämpligt. Begära information om möjligheten att en inteckning antagandet om dina lien papper inte innehåller en inteckning antagandet bestämmelse. Några inteckningar är avsedd att vara en assumable lån, även känd som en övertagande inteckning, inteckning webbplatsen antagandelänken påpekar. Detta alternativ kan en ny homebuyer att överta säljarens nuvarande inteckning villkor så hon kan ta över befintliga inteckning tillsammans med äganderätt. Även om ditt lån inte innehåller en klausul om assumable-lån, be din långivare om nya husägare kan vara pre-kvalificerade och gör en ansökan om att ta över inteckning.

• Tala med den person som du överför inteckning och fastigheten dådet, och besluta hur man genomför inteckning överföringen. Om du håller en inteckning i fastigheten och din långivare kommer inte att acceptera att en inteckning antagandet, kan du behöva komma med en alternativ plan. Ansöka om ett lån refinansiering mortgage i den nya ägarens namn bara, och har ditt namn helt bort från det nya lånet. Om varken inteckning antagandet eller refinansiering är ett genomförbart alternativ, genomföra en formell försäljning så den nya ägaren kan ansöka om ett traditionellt inköp lån och köpa du ur fastigheten.