mynewspapers.net

Hur man överför en inteckning till en annan fastighet

Hur man överför en inteckning till en annan fastighet


De flesta inteckningar är säkrade genom fastigheter. Överföra en befintlig inteckning till en annan egenskap är ett bra alternativ att ha. Detta alternativ är känd som en inteckning lån "bärbarhet" funktion och göras delen av låneavtalet. Många mortgage låneavtal inkluderar denna funktion, men de flesta konsumenter inte inser de har den. Denna funktion har många fördelar, bland annat inte behöva betala de enorma kostnader och avgifter i samband med sitt ursprung ett nytt lån.

Instruktioner

• Hitta din befintlig inteckning lån notering. Konsumenterna får en kopia av detta dokument efter att ha avslutat en mortgage lån transaktion. Du kan också begära ett exemplar direkt från din långivare.

• Analysera din anteckning och leta upp där det avslöja överförbarheten av inteckning. Denna funktion kommer att beskrivas i detalj som lån säkerhet och ligger i anteckningen.

• Kontakta långivaren och begäran att få inteckning överförs till en annan fastighet. Ge långivaren transaktionsdetaljer, inklusive inköpspriset och bedömningen. Lien innehavaren (långivaren) kan kräva nya säkerheten (egenskap) vara lika eller högre i värde och begära en annan bedömning som ska utföras.

• Lämna in underlag tillsammans med de tillämpliga avgifterna för inteckning överföring. De exakta avgifter i samband med denna funktion ställs in av befintliga långivaren och kan variera från £227 till £520.