mynewspapers.net

Hur man överför en broderi mönster med tyg kritor

Hur man överför en broderi mönster med tyg kritor


Stryka på tekniker används med broderi design överföringar. En omvänd bild ritat på papper och färgad med tyg kritor, också som avses som överför kritor. Färgade ritningen är vände över på tyget och strykas på permanent på textil yta. Mönster placering är en nyckelfaktor inför brodera om krita märkning inte är del av den övergripande designen. Denna process minskar mängden steg allmänt används för att överföra mönster. Det är också viktigt att läsa är krita varumärkets tyg innehåll rekommendationer, som syntet eller bomull och polyester blandningar, före överföringen.

Instruktioner

• Rita bilden av konstverket valts för broderi på ritpapper. Använd ett H eller F penna för att definiera detaljer. Kontrollera att konstverket är i den verkliga storleken för brodera.

• Vänds ritpapper och placera den på papper för överföring. Detta är särskilt viktigt om du inkluderar ord eller bokstäver i broderi design.

• Köra en spårning rullar tungt över ritpapper att säkerställa mönster konturen dras in papperets yta. Indragen ytan fungerar som en ritning guide för tyg kritor.

• Rita mönstret med tyg krita på papper. Se till att ditt varumärke anger tyg innehållet som du arbetar. Vissa krita märken fungerar bäst med syntet eller 50/50 bomull/polyester blandningar.

• Placera en tyg skrot eller gamla tidning mellan lager av plagg eller textil för broderier att skydda är krita sipprar till en oönskad området.

• Ställ in strykjärnet på ditt varumärkes rekommendation, som i allmänhet på en låg värme eller syntetiska inställningen.

• Vänd papper med omvänd ritningen till broderi-området. Glide järn i en rygg-och-tillbaka som sida till sida rörelse tills tyget crayon bilden överförs på textila ytan. Se till att du placerar ritningen i den exakta platsen för broderi. Crayon överföringen är permanent. Detta är särskilt viktigt om du inte vill att någon del av kritan som en del av broderade mönster.

• Lyft papper från ett hörn till check om kritan överförs på textilen. Upprepa steg 7 och 8 tills mönstret överförs helt på ditt projekt material.