mynewspapers.net

Hur man överför automatiskt e-kontakter

Hur man överför automatiskt e-kontakter


Om du tänker hoppa skepp till en ny e-postleverantör, vara ett stort hinder att ta steget utsikten att förlora alla dina kontakter eller tanken på att behöva överföra din adressbok manuellt. Detta kan vara en gigantisk uppgift om du har använt din nuvarande e-postleverantör i år. Lyckligtvis har kan flesta webbaserade e-program du importera din adressbok automatiskt.

Instruktioner

Gmail

• Kontrollera din gamla e-postleverantör hjälp anteckningar och Användarhandbok hur att skapa en kommaavgränsad fil i din adressbok. Om din nuvarande e-postleverantör inte erbjuder den här funktionen, måste du kopiera dina kontakter och klistra in dem i ett kalkylblad. Spara din CSV-fil eller kontakter kalkylblad på din hårddisk.

• Navigera till Gmail och logga in på ditt konto. Klicka på pilen bredvid "Gmail" i övre vänstra hörnet av skärmen och välj kontakter." Klicka på pilen i rutan "Mer" högst upp på skärmen och tryck "Importera".

• Klicka på knappen "Välj fil" i popup-fönstret som visas, navigera till filen CSV- eller kalkylblad du sparat och klicka på "Importera" för att ladda dina kontakter.

Yahoo! Mail

• Logga in på ditt Yahoo! Mail-konto, hit "Kontakter" från menyn till vänster och välj "Visa alla kontakter" från rullgardinsmenyn i det övre navigeringsfältet. Klicka på "Kom igång" under "Importera kontakter från en annan leverantör till Yahoo!" i rutan till höger.

• Klicka på "Kom igång" när verktyget importera kontakt visas, Välj e-postleverantör du vill importera kontakter från och ange e-postadress och lösenord som är associerat med ditt gamla konto i de rutor som visas. Du kan välja att importera kontakter från flera olika konton och har möjlighet att ladda upp adresser från CSV- och kalkylblad-filer.

• Kryssa i rutan för att ange att du ger Yahoo! behörighet att komma åt dina kontakter med alla e-postadresser och lösenord du har lämnat och tryck på "Fortsätt" knappen. Välja vilka kontakter som du vill importera och tryck "Importera". Du kommer bli ombedd om du vill meddela dina kontakter i din nya emailadress när du är klar.

Webbaserade Outlook (tidigare Hotmail)

• Skapa en CSV- eller kalkylblad fil av ditt gamla e-postkonto adressbok. Kontrollera din gamla postleverantör av e-användare anteckningar om du är osäker på hur man ska gå om detta.

• Logga in på ditt Outlook-konto, klicka på pilen bredvid "Outlook" i övre vänstra hörnet av skärmen och välj "Människor" kakel från menyn som visas.

• Klicka på "Importera från fil" hitta din CSV- eller kalkylblad fil och ladda upp dina kontakter. Du ska också ges möjlighet att importera kontakter från Google, Facebook, Twitter, LinkedIn och Sina konton genom att tillhandahålla relevanta inloggningsinformationen.