mynewspapers.net

Hur man organiserar en hemmagjord verktygslådaMånga som använder verktyg dagligen klagar över att de skulle kunna få mycket mer gjort i dagens tid om bara de var bättre organiserat. Organisatoriska färdigheter är viktiga i alla aspekter av livet, och verktygslådan är ett bra ställe att börja. En hemmagjord verktygslåda kan vara lika funktionell som en som produceras kommersiellt, så länge du tar dig tid att sätta allt på rätt plats.

Instruktioner

• Ta inventering av de verktyg som du äger för närvarande. Har du eventuella dubbletter? Är några av verktygen för liten eller ingen användning för dig i nuläget? Ta några verktyg som passar dessa beskrivningar och lagra dem i en kartong. Även om du kanske behöver dem på vägen, de kommer inte men röran din verktygslåda nu.

• Organisera dina verktyg i kategorier. Idealiskt, kommer din hemmagjord verktygslåda har inbyggda avdelare som tillåter dig att hålla vissa typer av verktyg åtskilda från varandra. Strävar efter att hålla alla dina nycklar tillsammans i ett avsnitt, skruvmejslar i en annan osv. Kom ihåg att återvända dina verktyg till sina utsedda utrymmen när du ta ut dem för användning.

• Förvara dina verktyg i ordning efter hur ofta de får användas. Till exempel om du befinner dig med nycklar på en regelbunden basis, bör de lagras mot framsidan av verktygslådan för enkel åtkomst. Detta är särskilt viktigt om det är lite jobbigt att få till verktyg i din verktygslåda.

• Justera till din organisation som du lär dig vad som fungerar och vad som inte. Om du tycker att du skulle tjäna på att organisera dina verktyg av jobb inte av kategori, med alla medel gör så. Målet är att göra det så att din verktygslåda är så effektiv som möjligt.