mynewspapers.net

Hur man organiserar din sömnad hantverk rum och tyg

Hur man organiserar din sömnad hantverk rum och tyg


Sömnad och hantverk rum utgör en organiserande utmaning, eftersom de ofta små utrymmen, ännu hus aktiviteter som kräver gott om förvaring och plats att arbeta på projekt. Maximera det tillgängliga utrymmet med kreativa lagring och funktionella möbler att hålla tyg och sömnad redskap craft tillbehör organiserad och inom nära räckhåll.

Instruktioner

• Sortera ditt hantverk och sömnad leveranser att avgöra vilken typ av lagring du behöver. Form högar för varje typ av tillbehör, såsom tråd, dekorativa saxar, stämplar, scrapbook papper och värme verktyg. Köp eller Återanvänd lagringsalternativ som lådor, hyllor och bokhyllor skräddarsydda för att passa ditt utrymme och behov.

• Organisera tyg enligt ett speciellt kriterium, till exempel färg, mönster eller typ av material. Stapla full bultar lodrätt på en låg hylla. Vik skär yardage runt rutor av kartong för att gömma i en bokhylla eller lagring bin eller placera varje bit tyg i blixtlåsförsedda plastpåsar, märkt med yardage, tyg sammansättning och skötselråd.

• Corral små föremål såsom pärlor, undersökningsresultat, synålar och bobiner i klar plast fack med interna avdelare att hålla färger och storlekar separat. Stapla brickor i en bärbar bin eller Visa dem på en hylla. En talja eller verktygslådan kan dubbla som en bärbar craft kit.

• Placera skrymmande föremål i lådor eller stora lagringsbehållare. Tydligt märka varje behållare så du lätt kan hitta vad du behöver. Stapla lådor i en garderob för långtidsförvaring, men hålla vanliga objekt nära arbetsytan för enkel åtkomst.

• Montera en bricka på väggen för praktisk förvaring av tillbehör såsom tråd spolar och sömnad redskap band som kan hänga på pinnar. Montera korgar till styrelsen för små föremål som du använder ofta.

• Butik dekorativa papper i lägenhet, fyrkantig lådor eller hyllor för enkelt val, eller sortera dem efter storlek, färg och mönster och placera dem i märkta mappar.

• Skapa en arbetsyta med ett bord eller skrivbord tillräckligt stor för space-hogging projekt såsom skära tyg, utspridning scrapbooks eller ordna quiltning rutor. Planera ett hem för bordsskiva maskiner som en symaskin, serger, Lamineringsmaskiner och vinyl cutter.