mynewspapers.net

Hur man organiserar Blind köksskåpEn blinda hörn skåp benämns ibland som ett hörn skåp eftersom det finns ofta i hörnen runt i köket. Blind namnet kommer från det faktum att du inte kan se baksidan av skåpet eller sidorna, som fortfarande bakom befintliga skåp. Tillverkare gör bitar särskilt utformade för att passa in i en blind skåp utrymme och ge dig utrymme för att organisera utrymmet.

Instruktioner

• Använd en lazy Susan på översta hyllan i skåpet och en på nedre hyllan. En lazy Susan snurrar, ger dig snabb tillgång till objekt på baksidan av skåpet utan att ta bort de främre objekt först.

• Fäst en hängande korg till den blinda skåpdörren. En hängande korg har böjda bitarna på toppen som hänger över toppen av skåpdörren. Placera mindre objekt här, eftersom korgarna är inte stark.

• Installera ett system för blinda hörn i underskåp. Detta system har flera korgar kopplad till en central bild som når djupt in blind Kabinettets base. När du drar skåpdörren öppen, pivotera korgarna utåt för att ge dig full tillgång till objekten i förvaringsutrymmen.

• Lagra mindre ofta använda objekt i blind underskåp, inklusive större krukor du endast använda ett fåtal gånger om året eller specialitet som serverar rätter som du inte har plats för i resten av köket. Detta gör att du kan göra använda av utrymmet utan att oroa om att få tillgång till skåpet ständigt.

• Använd utrymmet för att organisera objekt av en viss typ, till exempel bakning produkter. Hålla kryddor och smaksättningar på skåpdörren korgen och använda lazy Susan för att förvara mjöl och socker. Placera bakning brickor och andra rätter på botten av skåpet.