mynewspapers.net

Hur man ordet inbjudningskort till ett bröllop repetition middag

Hur man ordet inbjudningskort till ett bröllop repetition middag


Följ den korrekta bröllop etikett för formulering bröllop repetition middag inbjudningar, om du väljer att skicka skriftliga inbjudningar. För en informell middag, kan du utfärda verbala inbjudningar. Om du värd en formell repetition middag, eller bara vill skicka handskrivna eller tryckta inbjudningskort, som alltid är godtagbart. Eftersom repetitionen middagar tenderar att vara mer avslappnad frågor, är riktlinjer för repetition middag inbjudningar mindre formellt än för bröllopinbjudningar.

Instruktioner

• Lista de värdar namn överst på repetitionen inbjudan, tillsammans med bruden och brudgummens namn, datum, tid och plats för middagen. Till exempel skriva: "Mr och Mrs Dwayne Adams begäran nöjet att ditt företag på en repetition middag för Amber och Michael" följt av datum, tid, plats och en anteckning att middagen kommer att omedelbart följa bröllopet repetitionen, om tillämpligt.

• Observera detaljerna först om du skulle hellre avslutar inbjudan med värdarna namn, som i ett brev eller om du föredrar en mer formell inställning. Till exempel: "Ni är hjärtligt välkomna att närvara vid en repetition middag för att hedra Anna Jane Michaels och Thomas Ray Stevens" följt av detaljer och slutar med de värdar namn.

• Få rakt på sak för en informell inbjudan om paret är värd för sig själva. Till exempel: "Tammy Lee och James Roberts begäran nöjet att företaget" eller "Snälla gå med oss när vi firar inför vårt bröllop" följt av den specifika middag informationen.

• För att undvika förvirring, Observera placering och adress där middagen kommer att hållas, tillsammans med placeringen av faktiska repetitionen. Till exempel: "Snälla gå med oss för en repetition middag för Tina och Joe på 7:00 på fredagen, April 1st, 2011 på bästa restaurang 123 Main Street någon stad, CA omedelbart efter repetitionen på bröllop plats" för en informell inbjudan.

• Inkluderar en enkel karta om middagen kommer att följa bröllopet repetitionen (som är typiskt) och är på en annan plats.