mynewspapers.net

Hur man öppnar en VW Jetta nyckel och byta batteri

Hur man öppnar en VW Jetta nyckel och byta batteri


Volkswagen har använt nyckeln switchblade-stil i många år, enligt VW säljare Jay Pichardo. Denna design tillåter en enhet att innehålla nyckellösa avlägsen och viktiga bladet. Nyckeln enkelt fälls in nyckelbrickan och vänder ut för användning med en knapptryckning. Om de avlägsen slutar fungera, kommer du att byta batteri, vilket är ett jobb kan du göra själv med lätthet.

Instruktioner

• Tryck på små, runda knappen på framsidan av nyckelbrickan att vända bladet av nyckeln i "öppet" läge.

• Placera en hand på avsnittet fjärr nyckelbrickan och den andra på dela upp blad och dra de två halvorna av nyckeln sönder. Ange viktiga bladet på sidan.

• För in spetsen på skruvmejseln i sömmen på fjärrkontrollen där viktiga bladet vilar i "slutna" läge. Försiktigt vända skruvmejseln för att skilja de två halvorna av fjärrkontrollen. Ena sidan innehåller den elektroniska kretsen av fjärrkontrollen. (Avsatt denna del på en säker plats där det kommer att förbli torr.) Den andra halvan innehåller batteriet.

• Bända batteriet upp med en flat skruvmejsel så det kommer ut från tre stiften som håller den på plats. Byta batteri genom att trycka på det nya batteriet i huset med den "positiva" sidan ner.

• Montera nyckeln genom att fästa de två sidorna av fjärrkontrollen tillbaka tillsammans och sedan glider upp som håller viktiga bladet tillbaka på plats.

• Tryck på en av knapparna remote och kontrollera om framsidan ledde till ljus att testa det nya batteriet.