mynewspapers.net

Hur man öppnar en kaffe kiosk

Hur man öppnar en kaffe kiosk


En kaffe kiosk är en liten vagn eller kaffe står på olika platser, inklusive mall, på stora attraktioner och vid särskilda evenemang. En kaffe kiosk kan vara en utlöpare av en befintlig kafé eller den enda platsen för serverar kaffe till beskyddare av mall eller attraktion där kiosken ligger. En kaffe kiosk verksamhet är billigare än driva ett kafé, men denna typ av verksamhet har startkostnader. Enligt te & kaffe handel Online är de lägsta igångsättningskostnader 8.450 £ till £16,900.

Instruktioner

• Anmäla sig på en barista träningsprogram. Om du inte har erfarenhet som en kaffe kiosk ägare eller server, anmäla sig dig själv eller din personal på ett sådant program. Den amerikanska Barista kaffe School och Seattle Barista akademien (se resurser) erbjuder utbildning i hur man gör och servera specialitet kaffe, samt viss utbildning i företagande kaffe.

• Skriv en affärsplan. Innan du börjar att sätta ditt kaffe kiosk ihop, skriv ut information om hur du startar och kör kiosken. Affärsplanen bör innehålla information om belägenhet kiosk, kontorstid, personalbehov, marknadsföringsstrategier, och beräknade kostnader och intäkter.

• Kontakta din county health department. Eftersom du serverar drycker, är kaffe kiosk föremål för hälsa förordningar. Begära en kopia av hälsa avdelningens krav för en kaffe kiosk. I allmänhet kräver dessa krav att du har tillgång till vatten, som en diskbänk för rengöring av kiosk och redskap som krävs för att göra och servera kaffet.

• Registrera verksamheten med staten. Välj ett namn för kaffebranschen, om detta inte är en utlöpare av ett befintligt företag. Kontakta statssekreteraren för din stat om det namn som business är i bruk. Skaffa det nödvändiga pappersarbetet för att registrera affärsenhetens valfri--aktiebolag, handelsbolag, företag eller enskild firma. Om det är ett befintligt företag, få ansökan nödvändigt att uppmärksamma tillståndet för den ytterligare platsen där du installerar kiosken.

• Registrera kiosk kaffebranschen med departementet county tillstånd. Ansöka om och erhålla ett företag tillstånd att köra kiosken. Vanligtvis måste du fylla i en ansökan och betala en avgift för tillstånd.

• Hyra eller leasing utrymmet var kiosken kommer att placeras. Vid förhandlingar om utrymme eller plats för din kiosk, kontrollera med hyresvärden att du får tillgång till en diskbänk, vilrum och eventuellt ett kök om du behöver flytta kiosk vagnen till dessa områden för rensning, enligt de lokala hälso-förordningarna. Kontrollera också att du har tillgång till El. Enligt te & kaffe handel Online kräver en kaffe kiosk minst 220 volt/50-amp/1-fas kvinnliga eluttag inom sex till åtta fot av kiosken.

• Köpa utrustning och maskiner. Maskiner och utrustning som en kommersiell kvalitet kaffemaskin, litet kylskåp, skedar och kaffe kannor, samt servering koppar, lock och kaffe omrörare är nödvändiga objekt. Du måste också köpa kaffe, mjölk, vispad grädde och socker produkter.

• Installera ett litet kylskåp för kylrum mejeriprodukter som mjölk, gräddsnipa och vispad grädde.

• Skriv ut och hänga kiosk skyltning. Arbeta med en skylt maker för att skapa och har tecken skrivs ut för kiosken. Beroende på formen och storleken på din kiosk, du behöver minst ett tecken för framsidan av kiosken och eventuellt andra tecken för sidorna och tillbaka.