mynewspapers.net

Hur man öppnar en bildörr med nycklar inlåsta

Hur man öppnar en bildörr med nycklar inlåsta


Låsa dina nycklar i din bil är en stor olägenhet. Det är också en allvarlig fråga om du är i en främmande plats och behöver få hem snabbt. För att öppna bildörren, får du tillgång till inre. Själva dörren måste pried tillbaka för att driva elektriska lås. Processen är måttligt utmanande och kan ta allt från 15 minuter till en timme eller mer.

Instruktioner

• Placera en trasa ovanpå dörren i det övre hörnet längst bort från handtaget. Detta är den enklaste delen av dörren att bända öppna eftersom det är längre bort från dörren spärren.

• Sätt in en skruvmejsel mellan dörren och dörrkarmen på bilen, och på toppen av högspänningsnätet. Kontrollera att skruvmejseln är på toppen av högspänningsnätet, annars kan du skada fordonet.

• Bända öppna dörren ungefär en halv tum, genom att trycka skruvmejsel handtaget. Infoga ett shims mellan dörren och dörrkarmen bil att hålla dörren öppen. En tunn bit trä styrelse eller små metallrör fungerar bäst. Wrap shim pjäsen i en annan trasa innan sätts in för att skydda bilens lack.

• Infoga en lång metalltråd (till exempel en ovikt klädhängare) in i bilen i sprickan mellan dörren och dörrkarmen. Manövrera staven mot dörren Lås-knappen och tryck sedan på knappen med stav.

• Ta bort metallstången från bilen och sedan öppnar långsamt dörren för att ta bort shims. Det kommer att falla ut när dörren är öppen.