mynewspapers.net

Hur man önskar en vän födelsedagen

Hur man önskar en vän födelsedagen


Tradition dikterar att du önskar dina vänner födelsedagen varje år. Emot dessa födelsedag önskar göra dina vänner känner sig speciell och att människor bryr sig om dem. Oavsett hur nära du är en vän, bör du önska honom en trevlig födelsedag. Födelsedagen önskar sträcker sig från enkla e-post, telefonsamtal och meddelanden på sociala nätverkssajter, till mer avancerade händelser, såsom överraskning födelsedagskalas. Oavsett hur du väljer att hedra din vän, sätta tanke i dina ansträngningar.

Instruktioner

• Kasta din vän en överraskning födelsedagsfest. Bjuda in sina vänner och familj till händelsen. Antingen bakar en kaka för att rymma part deltagarna, eller köpa en tårta från en lokal butik. Skapa en gästlista för händelsen genom att kontakta gemensamma vänner och kompisens släktingar för att bjuda in dem till festen. Har partiet på ditt hus, på en lokal restaurang eller en annan plats som du vet att din vän skulle njuta. Till exempel om du vän gillar att bowla, reservera körfält i en lokal bowlinghall och har vänner och kakan närvarande på gränden innan din vän anländer.

• Skicka din vän ett födelsedagskort och gåva. Detta är en effektiv taktik om du bor långt från din vän. Förutom att ringa henne, kan födelsedagkort du förmedla dina känslor för din vän. Inkludera en innerlig meddelandet i kortet. Innan du skriver meddelandet i kortet, öva skriva det på datorn eller på ett tomt pappersark. Fokusera på din formulering, grammatik- och skrivformatsmall. Inkludera en gåva som du vet att din vän skulle uppskatta, till exempel ett foto på två av dig, en ny elektronisk anordning eller en bok som din kompis har pratat om behandlingen.

• Ringa telefonen vän önska honom en trevlig födelsedag. Samtal lägga en personlig touch mer än andra sätt att kommunicera med din vän.

• Önskar din vän födelsedagen över Internet. Du känner till din väns e-postadress, Facebook, Myspace eller Twitter-konton. Även om många människor kommer önskar din vän födelsedagen via dessa medier, förväntar din vän dig, åtminstone att göra detsamma.

• Ring din väns favoritradiostation och berätta för dem att det är din väns födelsedag. Berätta för din vän att ställa in på gång station planerna att luften i meddelandet.