mynewspapers.net

Hur man odlar Rödklöver för utsäde

Hur man odlar Rödklöver för utsäde


Växande Rödklöver för startkulturer tar tid och ansträngning. Eftersom varje frö klöver är ungefär storleken av en pin huvud, tar det mycket av utsäde till har en marknadsmässig. Om du planerar att plantera en Rödklöver fältet så att du kan skörda fröna, borde du inse att andra och tredje året av grödan är de bästa åren att skörda. Innan och efter, utsäde Klövern beloppet är mindre och montern av klöver är oftast mindre än önskvärt.

Instruktioner

• Utför en markprover på marken där du planerar att beså fältet klöver. PH bör ligga i intervallet 6.1 till 6,7. Tillsätt lime gödselmedel som behövs för att få plats inom den nödvändiga pH-balansen. Ditt lokala förlängning kontor kan ge dig råd om hur man testar och den bästa tiden att lägga gödselmedlet för din plats.

• Disk eller rotary hoe fältet där du planerar att beså klöver, antingen i tidig vår eller tidig höst. Detta ger en lossade utsäde säng för fröet att gro..

• Ympa utsädet med kväveformer bakterier. Detta gör att clover utsädet korrekt konvertera kväve från luften i gödselmedel som man kan använda på sina rötter.

• Plantera Rödklöver med en borr som har ett litet frö bifogad fil eller med en cyklon frön. Sugga 3,63 till 4,54 kg Rödklöver per tunnland. Samtidigt så en kamrat gräs för att bidra till att stödja clover växterna. Växter som inte konkurrerar med klöver ännu tillåta clover växterna att växa lång är Kentucky bluegrass, timothy eller Kentucky 31 tall svingel.

• Skär Klövern för hö det första året som det är i produktion. Skörda hö klöver 10 dagar efter Rödklöver Blom. Ta bort all ogräs som växer i fältet ny klöver.

• Skörda clover utsädet under andra och tredje säsongen en gång clover huvuden tur brun eller svart. Använda en kombination med möjlighet att skörda små frön för skörden.

• Lägg clover fröna i ett område där de kan torka. Kontrollera dem dagligen för att se till att de inte värmer. Om du upptäcka värme, sprida clover fröna i ett tunt lager på en ren yta som en presenning. Använd en spade att röra frön tills de torkar helt och inte längre värme.

• Rengör fröna att ta bort några andra frön och skräp från dem. Ta fröna till ett frö konditionering anläggning för rengöring. När fröna är ren, lagra dem tills du är redo att plantera frön växt av släkten Trifolium eller sälja den.