mynewspapers.net

Hur man odlar örter för en vinst

Hur man odlar örter för en vinst


Växande örter för en vinst är en perfekt sida om du älskar trädgårdsarbete och använder inhemska örter i din egen kulinariska strävanden. När du delar något du redan har en passion för sälja din entusiasm och kunskap praktiskt produkten. Välja att odla örter som är bekant, men också välja alternativ till de tillgängliga typerna av örter. Sweet basil, till exempel, är mycket populära och tillgängliga. Anläggningen kan lätt hittas i plantskolor och handelsträdgårdar. Har ett par behållare med denna ört, men erbjuder även citron basilika, thailändsk basilika, kanel basilika och Genovese basilika. Lär dig allt du kan om de olika örterna. Skriva ut ett stycke eller två av information och flera recept med varje typ av ört. Har dem tillgängliga med köp av örter.

Instruktioner

• Plantera dina frön inomhus det första året. Under senare år, kan med din framgång, du få ett litet växthus att växa ditt anbud plantor. För att starta, allt du behöver är en liten plats i ett ganska behagligt varma rum.

• Fyll den övre delen av en utsäde bricka med kommersiella krukväxtjord. Denna typ av jord är bra för frön, eftersom den är fri från någon växt svamp, bakterier, sjukdomar och ogräsfrön. Fyll seed fack fack upp till en halv tum från toppen.

• Spraya jorden med vatten bara för att fukta. Blanda i jorden tills varje frö fack har helt fuktade jorden.

• Läsa varje typ av ört frö packet för plantering djup instruktioner. Paketet kommer också berätta hur lång tid tar det viss ört för att gro.. Plantera frön på djup föreslås av tillverkaren. Varje typ av utsäde kommer att vara olika. Tryck lite jord över toppen av utsäde hålet.

• Täcker utsäde facket med tydlig kök cling film. Detta kommer att hålla jorden varm och fuktig, vilket är den perfekta miljön för fröet grobarhet (gro). Kontrollera ofta att om jorden börjar torka. Om det är, ge varje frö kupé en ljus vattenspray.

• Glida den övre delen av utsäde facket över nedre facket som kommer att fånga överflödigt vatten. Kontrollera att du markerar varje bricka med typ av ört som är planterade där. Placera brickan nära ett soligt fönster.

• Ta bort cling film så fort fröna börjar att gro.. Fortsätta att ge dem en vattenstråle som jorden börjar torka.

• Fröplantorna som de når en höjd av 3 till 6 inches. Lägg dem i de behållare där de kommer att säljas. Erbjudande om olika stora behållare, några med enstaka växter, några med tre eller fler av samma ört i en pott och några med en kombination av olika örter. Det är bäst att erbjuda dina kunder val i storlekar och priser.

• Härda ut dina ört växter efter sista frost på din plats. Placera dem utomhus i en skyddad plats för ett par timmar. Öka den utomhus tid varje dag, tills de har tillbringat natten utanför.

• Sälja din örter på lördag marknader, marknader och festivaler. Närma sig lokala plantskolor och trädgård butiker om att sälja din örter grossist. Se till att du vet hur mycket du har spenderat för att växa varje container örten så du kommer att ta ut tillräckligt för att göra en vinst.