mynewspapers.net

Hur man odlar kudde Moss

Hur man odlar kudde Moss


Tropiska kudde moss är ett ostridigt omslag för tropiska groddjur och kräldjur kapslingar. Den lummiga grön mossan trivs i fuktiga miljöer med höga nivåer av ljus och skapar en naturlig utseende i terrarier. Tropiska kudde moss är det gemensamma namnet för en mängd olika mossor Dicranum släktet. De har en tjock, väggrund växtsätt och är lätt tillgängliga från terrariet leverans butiker. Kudde moss är lättskött i hem terrarier.

Instruktioner

• Fyll en liten hink med vatten med färska de klorerade sötvatten och blöt kudde mossan fem till 10 minuter.

• Placera kudden mossa i ett terrarium så att jorden är vänd mot botten av tanken och den gröna bladen av mossan är vänd uppåt. Kudde moss kommer allmänt i komprimerade klumpar, och du kan behöva bända isär mossa efter det har dränkts för att täcka botten av terrariet.

• Dimma mossan flera gånger varje dag för att upprätthålla en hög luftfuktighet i terrariet. Utrymme de imma tiderna ut genom dagen så att kudden mossan har en chans att helt torka ut i mellan.

• Justera det fluorescerande ljuset så att mossan mottar 10 till 12 timmars ljus varje dag och se till att temperaturen i terrariet över 18.3 grader C. installera en uppvärmning pad för att hålla temperaturen, om det behövs.