mynewspapers.net

Hur man odlar dreads med lockigt hår

Hur man odlar dreads med lockigt hår


Lockigt hår anses vara den bästa typen av hår för växande dreads. Lockarna gör dreads att bilda lättare av curling runt den cylindriska grundformen av dreads. Det hjälper dem låses på plats snabbare. Människor med lockigt hår också behöver inte använda så mycket gel eller vax för att få sina dreads att hålla. I själva verket typiskt, den lockigare håret lättare och snabbare dina dreads kommer att utgöra.

Instruktioner

• Bestäm hur stor du vill att dina dreads att vara. Ju mindre avsnitt av hår, tunnare blir dina dreads. De flesta väljer 1-tums 2-tums avsnitten. När du har beslutat om storleken på dina dreads, du bör avsnitt håret därmed med kammen.

• Använd två-strand vändningar för att starta dina dreads. Ta en del av håret. Dela den i två bitar. Vrida dessa bitar runt varandra. Använd lite vax eller gel för att hålla twist på plats. Med vändningar utnyttjar den naturliga spole mönstret i lockigt hår.

• Rulla håret i dreads av palm rullande. Istället för att vrida håret, ta en del av håret. Lägg till lite gel eller vax till den. Rulla håret mellan handflatorna båda dina händer. Håret bildar en cylindrisk form.

• Fortsätta att rulla eller vrida rötterna av håret i dina dreads minst var tredje vecka när håret växer ut. När du rullar eller twist--med använda lite av gel--lockigt rötterna av håret dreads som börjar form och låses på plats.