mynewspapers.net

Hur man odlar Cypern träd

Hur man odlar Cypern träd


Det finns två sorter av cypress träd: pond cypress och bald cypress. Bladen på pond cypress trädet växa mycket nära grenar medan bladen bald Cypress tenderar att splay från grenarna. Bald cypress finns ofta växer i kärr. Pond cypress träd förekommer naturligt nära mindre vattenförekomster. sjöar eller dammar. Båda sorterna gör bäst när planteras i full sol. De kan bli nedsänkt i vatten, men också kommer att frodas i vanlig jord. Cypress träd är ganska torka när etablerade och är härdiga i USDA zoner 5 till 10.

Instruktioner

• Gräva ett hål som är två gånger bredden och djupet av cypress träd rotklump. Använd fingrarna att försiktigt lossa alla komprimerade rötter.

• Placera trädet i plantering hålet och ersätta lossade smutsa. Använda handen till fast mark och vatten tills ordentligt fuktade, men inte våt.

• Lägga en 3 till 4 - tums lager av ekologisk marktäckning runt basen av trädet för att förhindra ogräs tillväxt och försegla i fukt. Fortsätt att vattna trädet regelbundet under den första växtsäsongen genom att låta en vattenslang att droppa i omgivande marken i en halvtimme en gång varje vecka.

• Foder cypresser, med början i den andra växande säsongen, med en långsam frisättning kvävehaltigt gödselmedel. Lägg till halv pund av gödselmedel för varje halv-tums av stammen storlek. Sprida gödseln i ett område som är två gånger diametern på trädets trädkronorna.

• Rensa bort eventuella skadade eller döda grenar som de är märkt.

• Undersök cypress trädet ofta efter spår av skadedjur eller sjukdomar. Om du misstänker att ditt träd är ohälsosamt, klipp av ett löv att ta till din lokala förlängning kontor för diagnos och behandling förslag.