mynewspapers.net

Hur man nyans bakljus på en Honda Civic CoupeTonade bakljus är en populär modifikation som bilentusiaster utför på sina bilar val. Honda Civic är inte annorlunda och har en av de största och mest skiftande fan av någon modell bil rikstäckande. En särskilt intressant sak om Honda Civic är tillgången på eftermarknaden delar till rimliga priser. Du kan köpa pre tonade bakljus som montera direkt in i bagageluckan. Men det är mer ekonomiskt att nyans din egen bakljus. Med dagens lättanvänd toning produkter finns det ingen anledning att du inte bör kunna färgton dina bakljus och att de ser snygga och professionella. Följ dessa enkla steg för att komma igång idag.

Instruktioner

• Pop boot och lyfta upp locket till boot. Dra mattan tillbaka från boot facket att exponera på baksidan av de bakre tail light församlingarna. Koppla ur ljuset från kabelnätet och aktivera räknaren lampa medurs för att befria det från den lätta monteringsarbeten. Använd skruvmejseln unbolt tail light församlingen från boot och dra svansen ljus linsen rakt ur hålet.

• Upprepa steg 1 för den andra baklykta och sedan fastställa lamporna på en mjuk yta. Använd maskeringstejp på band en cirkel runt det område där svans lampa kommer att vila när den är monterad (detta för att undvika att bli drog över). Använd sandpapper lätt buff alla runt cirkelring. Detta hjälper paint minnet bättre. Spraya Nightshades toning färg på både svetsade lampor.

• Spraya 8 till 15 ljus rockar (så 30 minuter mellan rockar torka) av toning på belysningen och låt dem torka helt.

• Spraya 3 till 5 lager av klarlack på toning för att hålla färgen från repor. Låt minst 30 minuter mellan varje lager. Vänta 24 timmar och sedan dra bandet bort.

• Montera bakljus tillbaka in i stöveln genom att vända steg 1-2 och sedan koppla lampor och kabelnätet tillbaka upp.