mynewspapers.net

Hur man naturligtvis påskynda arbetskraft hemma

Hur man naturligtvis påskynda arbetskraft hemma


Med den genomsnittliga längden på arbetsmarknaden att vara åtta timmar för en första baby, kan du bli förlåten för att påskynda processen. Varje gravid kvinna är olika och arbetskraft kan vara långsam för ett antal skäl, inklusive placeringen av barnet, formen på ditt bäcken, styrkan av sammandragningar och faktorer som utmattning, uttorkning eller ångest. På sjukhuset eller födelseprocess centrum du kommer att utvärderas och kan få droger eller brutit ditt vatten. Men när du är hemma i de första stadierna av arbetskraft finns det tekniker kan du försöka påskynda saker längs.

Instruktioner

• Ta en kort promenad. Att hålla upprätt, promenader och bor active hjälper flyttar barnet nedåt i bäckenet genom gravitation och din rörelse och hjälper att utvidgning av livmoderhalsen. Överdriv inte - du vill inte vara uttömd för resten av arbetsmarknaden (referenser 2 och referenser 3).

• Göra älska att få processen att arbetskraft flyttar. WebMD säger prostaglandiner i spermier är liknande till att narkotika läkare att få arbetskraft. Din hjälp att stimulera din livmoderhals. Se till att den läkare eller barnmorska har rensat du säker för samlag och att ditt vatten ännu inte har brutit.

• Hastighet arbete med akupunktur. Prova ett par möten av den alternativa terapin innan ditt förfallodatum. En studie från University of North Carolina publicerades i augusti 2006 av The Journal av mödra-fostrets och Neo-Natal Medicine visade att kvinnor som fått tre akupunktur sessioner var mer benägna att gå till arbetskraft i tid och på egen hand.

• Ta med jättenattljusolja. Örten innehåller ämnen som kroppen omvandlar till prostaglandiner för tunn och mjuka upp livmoderhalsen för snabbare arbetskraft. Ta nattljus olja kapslar under de senaste veckorna av graviditeten.

• Ha en massage. Webbplatsen för "Vad förväntar sig" säger experter tror massage ökar din oxytocin nivåer, det hormon som hjälper till att lyfta på din sammandragningar och fortskrider arbetskraft. Oxytocin frigörs också genom avslappning, meditation och gosa med din partner--dessa aktiviteter också hjälpa flytta arbetskraft fram genom att ta bort block på grund av stress och ångest.