mynewspapers.net

Hur man naturligtvis återföds ögonbryn hårÖgonbryn håravfall kan skyllas på vissa villkor av sköldkörteln, overplucking och näringsmässiga brist. Vissa människor har också varit känt att dra på ögonbryn hår och bara titta på TV eller läsa en bok. Oavsett anledningen till ditt ögonbryn förlust finns det vissa naturläkemedel som hjälper dig att växa dem tillbaka. Det är viktigt att rådgöra med din läkare innan du påbörjar någon hem behandlingar att utesluta någon underliggande hygienkrav.

Instruktioner

• Massage dina ögonbryn med en mjuk pensel tandborste i upp till fem minuter per dag. Fokus på stil stimulerar detta hårsäckarna, att främja aktiv hårväxt. Denna metod kan ta upp till fyra månader innan resultaten är märkbara.

• Äter en daglig multivitamin som innehåller vitamin A, C, D och E samt viktiga aminosyror. Vitaminer och mineraler är viktiga för friska hår tillväxt genom att förse din kropp med rätt kost. Enligt hår förlustinformation hemsida stimulera dessa viktiga vitaminer och mineraler också sköldkörtelfunktion för att hålla hår växer i normal takt.

• Äter en kost rik på omega-3 fettsyror. Bra källor inkluderar lax, tonfisk och andra sötvattenfisk. Omega-3 fettsyror hjälper till att stimulera hårväxt genom att stödja ett friskt immunsystem och sköldkörtelfunktion hos dem som lider av sköldkörtel sjukdom.

• Fyll i kala fläckar med en vass ögonbrynspenna, skuggan av din naturliga hårfärg. Enligt fokus på stil, fyll i din panna med snabba linjer och sedan toppa med en ljusare nyans av panna pulver, igen med lätta, snabba linjer. Tillämpa en brow gel över ditt arbete att täta utseende. Detta hjälper till att förhindra nervös plocka eller repor på ögonbrynen, ger dem möjlighet att växa utan ytterligare skador.