mynewspapers.net

Hur man monterar & ram virka doilies

Hur man monterar & ram virka doilies


Virkade doilies är känsliga bitar av handgjorda spetsar, vanligen i runda eller ovala former. Medan sällan används för sitt ursprungliga syfte, som skydda armar och ryggen på möbler från kroppen oljor, doilies är fortfarande vackra konstverk som förtjänar att visas. Mattor och framing ett TALLRIKSUNDERLÄGG kan skydda den från damm och smuts men ändå bevara sin förmåga att vara en charmig objekt som man kan dekorera ett rum.

Instruktioner

• Välj en bildram med öppningen på minst 2 inches större än TALLRIKSUNDERLÄGG i båda riktningarna. Välja en bakgrund matta av samma storlek.

• Låg bakgrund mattan på ett bord eller annan plan yta. Ordna doily på mattan så att duken är centrerad jämnt.

• Använd nål och tråd som matchar TALLRIKSUNDERLÄGG att tackel doily på mattan. Sticka nålen genom mattan från baksidan mot främre nära kanten av TALLRIKSUNDERLÄGG. Tryck nålen tillbaka ner genom mattan, looping tråden över en eller två TALLRIKSUNDERLÄGG strängar. Dra tråden spänd och klipp bort tråden på baksidan av mattan, lämnar en 1-tums gänga i ryggen.

• Band avslutar tråden på baksidan av bilden mattan. Please andra delar av duken på mattan så att den hålls ordentligt. Se till att du tackel runt hela duken kanten att jämna ut spänningen hålls.

• Klipp en bit matta material så att det ramar in duken och täcker kanten av första mattan men inte röra TALLRIKSUNDERLÄGG. Denna andra ram kommer att skapa några djup från första mattan till glaset i ramen och förhindrar TALLRIKSUNDERLÄGG att krossas mot glaset när inramade.

• Öppna baksidan av ramen. Ta bort ramen bakningen men lämna glaset på plats. Lägg ramen matta över glaset. Lägg mattan med duken över ramen. Ersätta den bildrutan bakningen och gör om maskinvaran som håller stöd på plats.