mynewspapers.net

Hur man monterar ett skelett

Hur man monterar ett skelett


Skelettet stöder och skyddar orglarna, muskler, hud och andra vävnader. Enligt Enchanted Learning finns 206 ben i ett mänskligt skelett. Om du sammanställer ett skelett för en Halloween händelse eller för ett skolprojekt, är det viktigt att se till att benen är korrekt ansluten. Det finns många typer av konstgjorda skelett, från billiga papper skelett till plast skelett till harts skelett som är anmärkningsvärt realistiskt. Använda det bästa limmet för ditt skelett material. Papper är bäst limmad med skolan lim eller klister. Plaster och hartser kan limmas med epoxi eller Super styrka lim.

Instruktioner

• Placera skelett bitar på en plan arbetsyta. Med hjälp av ett märkt mänskliga skelett diagram, märk varje ben genom att skriva det korrekta namnet på benet med penna. Detta kan tas bort senare. Om benet är för liten att märka, skriv med ben namn på en fästis och placera anteckningen under benet. Skelett diagram kan hittas online och i böcker.

• Placera skallen på din arbetsyta. Bifoga den lägre käken med klister om den är separat från skallen. Låt limmet torka innan hantering.

• Följa kotorna tillsammans med limmet. Några konstgjorda skelett är förenklade och ryggraden är redan ansluten. Tillmäta den hals Kotor och lim skallen. Låt limmet torka.

• Fäst revbenen rygg kotorna. Några replika skelett har revbenen bildade i ett stycke, som gör många skolprojekt papper skelett.

• Limma nyckelbenen till vänster och höger sida av halsen Kotor där dina nyckelben är. Limma den skulderbladen eller scapulas till ändarna på nyckelbenen så att scapulas är på baksidan av skelettet. Om du limning en tvådimensionell papper skelett, kan du bara har en framifrån.

• Limma stora arm ben eller humerus i radius och ulna. Armbågen är leden mellan överarmsbenet och de två mindre arm ben. Upprepa för andra arm. Enligt Enchanted Learning ansluta ben till varandra av lederna. Vissa mänskliga kroppens leder är fasta eller gångjärn som armbågar och boll - och - socket lederna som axlar och vrister.

• Limma den handled, hand och finger ben tillsammans enligt din märkta mänskliga skelett diagram. Några konstgjorda eller papper skelett har handen som ett stycke till stöd i byggandet. Upprepa för andra arm.

• Följa bäckenet till lägre kotorna och limma lårbenet i boll - och - socket leden av bäckenet. Detta är höfterna. Enchanted Learning är den längsta ben i det mänskliga skelettet lårbenet, allmänt känd som lårben.

• Limma tbia och fibula eller mindre ben ben till ändarna av varje lårbenet. Patella eller knäskålen är limmad på den gemensamma eller knä mellan lårbenet och mindre ben ben.

• Följa fotled, fot och tå ben tillsammans enligt din märkta mänskliga skelett diagram. Många falska skelett har fötter och tår bildas som en fast enhet på grund av de många små ben som består av foten.