mynewspapers.net

Hur man monterar cyklar på ett Stealth 4 cykelställ

Hur man monterar cyklar på ett Stealth 4 cykelställ


Cykelställ Stealth 4 kommer i en mängd olika stilar så du kan koppla den till en halvkombi, hitch eller boot stil bil med lätthet. En av anledningarna till detta är en populär cykelhållaren har att göra med hur det har utformats för att hålla cyklar. Du kan montera cyklar på ett Stealth 4 cykelställ i minuter och vara säker på att de inte kommer, medan du kör.

Instruktioner

• Öppna anläggningen vaggor på varje stöd arm på Stealth 4 rack för så många cyklar som du planerar att lastning. Plast Dragband av låsa spännet att göra detta medan du håller ned fliken litet hänglås längst ner i plast låsbeslaget.

• Lägre stabiliserande baren i läge genom att vrida den stora svarta ratten ratten till vänster på sidan av racket tills baren är lös och faller i position (vinkelrätt mot marken). Dra åt vredet för att hålla ribban i läge.

• Lyft din cykel på racket och ställa in det så att både support vapen passerar under toppen av cykel ram bar och bar i ramen sitter i en plast vagga på varje stöd bar. Om du läser in bara en cykel, läsa in den på framsidan-mest uppsättning vaggor.

• Passera plastband vaggans över ram av cykeln och in låsa spännet. Dra remmen genom spännet tills det är tätt mot ramen. Remmen har gjutna åsar på det som kommer att automatiskt låsa mot fliken på spännet. Gör detta för varje vagga.

• Använd banden som kom med Stealth 4 att säkra botten av ramen för cykeln till stabiliserande bar. Passera remmen över ramen och sedan genom metallringen på stabiliserande baren, därefter fast remmen med hjälp av den bifogade spännen.