mynewspapers.net

Hur man minska och hantera Stress

Hur man minska och hantera Stress


Stress kan vara en viktig faktor som påverkar kvaliteten på våra liv och vår hälsa. Forskning har visat att många sjukdomar, särskilt hjärtinfarkt och cancer, orsakas av den enorma stress människor utsätta sin kropp och sinne till genom åren. Denna artikel kommer att hjälpa ge dig några sätt att minska och hantera din stress och leva ett friskare och lyckligare liv.

Instruktioner

• Det mest uppenbara sättet att minska stressfaktorer i ditt liv är att verkligen ta en titt på din nuvarande livsstil. Äter du hälsosamt och nyttigt och leva en välbalanserad livsstil som innefattar regelbunden aktiv träning och fysisk aktivitet? Försöka eliminera koffein i din kost. Det är ett stimulerande som kan öka ångest och stress på kroppen. Också att avlägsna nikotin och alkohol om det är möjligt, eller åtminstone hålla konsumtion till ett minimum. Det handlar om att leva i harmoni med både ditt inre och yttre miljöer.

• Lärande avslappningstekniker hjälper dig att minska och hantera ångest och stress. Visualisering och andningsteknik är lätt och snabb att lära och att införliva i din dagliga rutin. De kan göras var som helst, hemma eller på kontoret vid skrivbordet. Använda natur i din omgivning genom att dekorera ditt hem eller kontor med massor av växter eller föremål från naturen. Med musik eller karaktär sounds såsom vatten eller fågel inspelningar kommer att bidra till att skapa en lugnande omgivning som kan bidra till att minska stress och ångest.

• Lära sig tekniken att meditation hjälper dig att lugna ditt inre varande och ditt sinne, och faktiskt ger hjärnan en "mental semester" och att du kan hitta några vila och fred. För det mesta vi lever så snabba och hektiska liv och vi placera sådan enorm psykisk stress på våra kroppar och sinnen som vi finner oss själva överarbetad och våra hjärnor luftkonditionerade att vara överaktiv; Vi bokstavligen vet inte hur att vila våra sinnen och hitta någon inre frid. Meditation hjälper dig att återfå kontrollen över din "sinnesro", och detta i sin tur hjälper dig att minska din stressnivå, tänka mer tydligt, funktion mer effektivt och bli lyckligare.

• Lära sig att kommunicera och prata om dina problem. Familj, vänner och professionella hälso-och givare är ett bra stödnätverk som hjälper dig att hantera din ångest och stress. Det finns många online webbplatser som hjälper dig hantera stress och online-grupper som du kan delta för att chatta med andra som upplever stress och ångest.

• Lär dig att ändra din tanke och betingade beteenden. Eliminera negativitet i ditt liv och försöka bli mer positiv och öppen för alternativ som finns för att hantera din stress.

• Pengar är ofta en viktig källa till stress i människors liv. Lära sig sätt att hantera din ekonomi så du har möjlighet att hantera alla situationer som kan uppstå. Lär dig att spara varje månad och har tillräckligt för minst en tre månaders-reserv. Hålla en budget och inte överutnyttjas.