mynewspapers.net

Hur man mäter tröja storlek

Hur man mäter tröja storlek


Om du är i marknaden för att köpa en ny tröja och kan inte hitta en du gillar i butiken att prova på, kan du enkelt köpa en tröja från en online-återförsäljare. Dock om inte kan du prova på, hur vet du om det kommer att passa? Tröjor klipps annorlunda från T-shirts och klä kläder. Din vanliga storlek kan inte ge bäst passform för dig, speciellt om du är en kvinna---tröjor använder ofta mäns storlekar. För att mäta dig själv ordentligt för en tröja, behöver du ett måttband och en vän.

Instruktioner

• Kontrollera storlekstabell för den tröja du. Vissa webbplatser har en länk till storlek diagram direkt från produktsidan; andra har en länk på vänster sida eller längst ner på sidan. Storlek diagrammet kommer att berätta vilka delar av kroppen för att mäta.

• Ta bort alla yttre plagg som tröjor och jackor. Bära bara vad du planerar att bära under din tröja, till exempel en T-shirt.

• Har din vän mäta tillämpliga delar av din kropp, din bröst, ärm, nacke och axlar. Mät bröstkorgen genom att Linda måttbandet runt bålen, bara under armhålorna. Om du har stora bröst, Mät den största delen av din byst. För att mäta dina axlar (även kallad "ÖVERARMS"), måste din vän att Linda måttbandet runt axlarna nära toppen av skulderbladen på den största delen av din arm. Ange höger ärm genom att köra måttbandet från toppen av din axel till handleden.

• Hitta dina mått i storlek sjökorten. Du kan inte passar i en storlek. om din hals passar en liten storlek, men bröstet behöver ett medium, gå med den större storleken för komfort.