mynewspapers.net

Hur man mäter Tab-top draperierFönsterbehandlingar lägga till ett dekorativt element i rummet med färg och konsistens. Tab-top draperier använder inte klipp eller ringar för att hänga på gardinstång; gardinerna öppna och stänga genom att skjuta slingorna bifogas deras toppar. På grund av den extra längden på flikarna på gardinerna måste du hänga gardinen stången högre upp än normalt för att helt täcka fönstret. Med noggranna mätningar säkerställer du kommer inte bara hänga gardinstång på rätt plats, men att din draperier kommer att på ett tillfredsställande sätt täcka ditt fönster.

Instruktioner

• Mäta längden på fönstret från utsidan av fönsterkarmen och Lägg till minst 4 inches att möjliggöra gardinstång och gardiner att förlänga förbi fönsterkarmen

• Mät höjden från golvet till 6 inches ovanför än fönsterkarmen. Att lägga till 6 extra inches säkerställer du helt täcka fönstret

• Kontrollera produktens förpackning för dimensioner eller järn-fliken-top gardiner för att ta bort rynkor och sedan dra ett måttband hela längd och bredd bestämma storleken på den gardinen.

• Välj fliken övre draperier som på lämpligt sätt kommer att täcka dina fönster i både höjd och bredd. Tänk på kanske du behöver mer än ett draperi panel för varje fönster att göra stängda gardinerna ser full. Draperi paneler är normalt två till tre gånger bredare än fönstret faktiska omfattas.