mynewspapers.net

Hur man mäter stoppning för att åter täcka en soffa

Hur man mäter stoppning för att åter täcka en soffa


Tyget på en soffa får slitits ner även om den bästa vården görs till upprätthålla dess utseende. Istället för att ersätta hela soffan, täcka den med nytt tyg och förlänga dess livslängd. Soffor kommer i många former och storlekar, med olika former och storlekar av kuddar. Därför finns det ingen regel om att köpa soffa tyg. Om du planerar att själv återställa soffan eller anlita någon att göra det, att känna den klädsel mätningar är nödvändigt.

Instruktioner

• Ta på soffan kuddar av. Packa upp Tyghölje och ta bort skum soffan dynan. Lägg tyget på en tabell eller ett hårt golv.

• Mät bredd och tyget är från sidsöm sidsöm. Runda upp till närmaste 1/4-tum. Sedan mäta längden från söm till söm och runda som upp till närmaste 1/4-tum.

• Nå inuti Kuddfodral och hålla den öppen, som det finns en kudde inuti den. Mäta tyget är höjd från söm till söm och runda upp till närmaste 1/4-tums.

• Dra i soffan från väggen, om det behövs. Mät längd och bredd av i soffan tillbaka. Vid mätning i soffan bredd, starta mätningen från övre bakre sömmen och avsluta ner på golvet. Runt båda mätningar upp till närmaste 1/4-tums.

• Mät framsidan av soffan. Om soffan är overstuffed, ta mått från den tjockaste delen. Börja på topp tillbaka skarv och mäta ner till plats i soffan, med kuddarna fortfarande bort. Mäta i soffan längd från arm till arm. Runda upp till närmaste 1/4-tums.

• Mät i soffan sidornas längder och bredder. För bredd, börja på skarv på arm och mäta ner till marken. Om i soffan armar sticka ut lite längre än sidan, ta mätning från de längsta punkt. Runda upp till närmaste 1/4-tums.

• Mät armarna längder och bredder. Mäta varje arm; inte mäta en arm och anta den andra armen är samma. Ta Breddmätning börjar på topp skarv och springer till plats i soffan, med kuddarna fortfarande iväg. Mät sedan från baksidan till framsidan av armen på insidan. Runda upp till närmaste 1/4-tums.