mynewspapers.net

Hur man mäter socker eller mjölTorra ingredienser som mjöl och socker måste mätas exakt i ordning för ditt recept att vända som förväntat. Mjöl ger struktur till bakverk och om mätningen felaktigt påverkar ditt recept sista konsekvens, inklusive dess förmåga att öka korrekt. Socker påverkar konsistens, färg och smak av dina favorit recept; för mycket eller för lite kommer att förändra den browning och skärpa i din bakverk. Torr mätning koppar är annorlunda än flytande mätning koppar och bör inte användas omväxlande, särskilt vid mätning torra ingredienserna.

Instruktioner

• Rör mjöl eller socker innan mätning för att undvika att använda en produkt som har avgjorts, orsakar din torr produkt att packa ner. Detta är viktigt speciellt när du mäter mjöl--med packat mjölet kommer att resultera i en torr och smulig slutresultatet. Omrörning också bryter upp eventuella klumpar som orsakar luftspalter i din mätglaset.

• Sked lätt torra ingredienserna till din mätglaset. Vara försiktig med att packa ner produkten som du fyller din mätglaset.

• Nivå mätglaset med en rak kant, till exempel på baksidan av en kniv, genom skrapning belopp över den övre kanten tillbaka till ditt mjöl eller socker behållare. Torra produkter mäts i nivå med den övre kanten av din mätglaset.

• Använd dina uppmätta torra produkter i dina favoritrecept.