mynewspapers.net

Hur man mäter omkretsen av ett armband armbandArmband armband är tillbehör som du kan koppla ihop med nästan vilken outfit som helst. Till skillnad från mer flexibla armband och halsband är armband styva. Detta innebär att de måste vara dimensionerade lite mer noga, eftersom ett armband som är för liten inte kommer passa över den bredaste delen av din hand. Om du vill beställa anpassade smycken eller beställa smycken online, mäta ett armband som passar dig bra. Detta gör att du kan beställa delar som du aldrig provat på. Ett armband som passar du bra inre omkrets bör förbli konsekvent oavsett armring tjocklek eller design.

Instruktioner

• Skär en bit snöre som är minst 10 inches lång. Vanlig bomull bör fungera bra för detta ändamål. Om du använder tjockare beading sladd eller en typ av sträng som håller sin form, kan du förvränga dina mått.

• Förstå ditt armband armband mellan tummen och pekfingret, att hålla tummen på utsidan av armring och pekfingret på insidan. Om armband har en design eller en särskild plats som du kan använda som ett landmärke, hålla det där.

• Glider strängen på insidan av armring och säkra den under pekfingret att bestämma den inre diametern av armring. Se till att du inte sätter strängen på utsidan; armband finns i många olika tjocklekar och en tjock armring kommer att ge ett annat mått än en tunn.

• Ligga strängen ner på insidan av ARMRING, med fingrarna på den fria handen hålla det jäms med den inre väggen av ditt armband. Om detta är för svårt, kan du använda några små bitar av transparent tejp för att säkra strängen på några platser runt armring. Se till att strängen är i jämnhöjd med armring hela vägen runt, eller du kommer att sluta med en felaktig mätning.

• Skär strängen när du har virad runt armband en gång och nått den första punkten där du förstått armring. Ta bort strängen från armring. Du bör sluta med en rak bit snöre.

• Håll strängen mot styresman att mäta dess längd. Denna längd är ditt armband armband inre omkrets, och bör vara konsekvent för alla armband som passar dig bra.