mynewspapers.net

Hur man mäter kvinnors bröst storlekar

Hur man mäter kvinnors bröst storlekar


Bröst storlek är förmodligen den mest missförstådda mätningen av en kvinnas kropp. Många kvinnor tror felaktigt att bröst (byst) storlek är samma sak som BH storlek. Är det inte. Bröstet mätningar inte hänsyn till storleken och formen på brösten.

Instruktioner

• Mät avståndet runt kroppen precis under brösten när du står med upprätt hållning.

• Lägga till 12,5 cm (5 tum) i denna mätning att få dina bröst storlek. Även om det inte gör mycket känsla, ger lägga till 12,5 cm dig en exakt mätning. Detta är din BH storlek.

• Bestäm din kupstorlek genom att mäta din byst (utan en BH på) på den största punkten. Subtrahera dina bröst storlek från denna mätning. Hänvisar till ett diagram över kopp storlekar och lokalisera den kupstorlek som matchar denna mätning (se avsnittet resurser). Allmänhet anges kopp storlekar i hela cm eller hela inches. Om dina mått är precis vid kanten av två storlekar, kan du behöva prova både att se vilken passar bäst. Denna nya BH storlek kan vara annorlunda från vad du har alltid slitna och kan tyckas vara felaktiga till dig, men det är korrekt. Många kvinnor upptäcker att deras vanliga storlek ändras i bandet storlek eller koppstorlek och är förvånad över hur mycket bättre en ny BH passar när de har bestämt rätt storlek.

• Åtgärd vid fullt ut för bysten iklädd en bra stöd-BH för att avgöra din bröst/byst storlek. Du behöver denna mätning att köpa kläder som passar ordentligt. Detta nummer kommer att vara större än din BH storlek, men är det som avgör fullheten av kläder i området byst.

• Tänk på att att veta din rätt BH storlek får du väl utrustade underkläder som kommer att smickra din naturliga form och storlek. Att känna din byst storlek (antalet centimeter runt din byst) kommer att göra det lättare att köpa kläder som passar bra.