mynewspapers.net

Hur man mäter isbildning för kaka utsmyckning

Hur man mäter isbildning för kaka utsmyckning


Professionella bagare och cake inredare börjar varje projekt med en ganska klar uppfattning om vad de behöver för att slutföra den. För hem bagare, som inte dekorerar nästan lika många tårtor, kan det vara lite mer utmanande. En av de stora frågorna, när du inreder en kaka, är hur mycket grädde att göra eller köpa. Lyckligtvis finns det flera källor på - och off-linje att ge denna information.

Instruktioner

• Rådgör med en receptbok eller en online-källa, som Wilton hemsida, att bestämma lämplig mängd grädde för din tårta. De kvantiteter som anges är alltid ungefärliga och kan variera beroende på kakan yta och tjocklek av isbildning mellan skikten.

• Scoop isbildning i din största mätglaset med en flexibel spatel, med spateln tvinga isbildning ner och klämma ut några fickor av luft. När koppen är full, Använd din spatel för att avlöpa grädde i en liten skål.

• Upprepa, tills du har mätt ut en lämplig mängd av isbildning. Om kakan ska dekoreras kraftigt, kan en extra 1/2 kopp till 1 dl grädde till konto för detta. Om din mätglaset är stora nog att rymma hela mängden grädde behövs, behöver du inte en separat skål för isbildning.

• Dekorera din tårta som önskat, dividera grädde mellan fyllningen och det yttre lagret. Täcka grädde med plastfilm wrap när det inte används, så det inte kommer att torka ut och bli svårt att arbeta med.