mynewspapers.net

Hur man mäter förhållandet mellan tårta mjöl & allrengöringsmedel mjöl

Hur man mäter förhållandet mellan tårta mjöl & allrengöringsmedel mjöl


När du gör en tårta, bröd, kakor eller bakad bra, kan typ av mjöl du använder ändra hur objektet fungerar. Vetemjöl bearbetas och gjort annorlunda än allrengöringsmedel mjöl och innehåller färre proteiner. Allrengöringsmedel mjöl är mitt urval mjöl används i bakning alla varor inklusive kakor, bröd och kakor och har mer proteinet än vetemjöl. Som ett resultat, när du ersätter antingen vetemjöl för allrengöringsmedel mjöl eller allrengöringsmedel mjöl för vetemjöl, kan att veta rätt nyckeltal göra en skillnad i hur maten reagerar. Vanligtvis, används allrengöringsmedel mjöl ofta i stället för vanligt mjöl.

Instruktioner

• Läs receptet och avgöra vilken typ av mjöl används. Cake mjöl används oftast bara för tårta på grund av den låga proteinhalten. Det håller vatten och socker bättre och skapar en mjukare och fluffigare kaka. Titta på första mätningen anges i receptet.

• Dra av 2 msk allrengöringsmedel mjöl per varje kopp vetemjöl i ett recept. Om du använder allrengöringsmedel mjöl istället för vetemjöl, är gemensamma förhållandet fördelningen per en kopp en kopp minus 2 msk.

• Lägg till 2 tbsp.of vetemjöl för varje 2 koppar allrengöringsmedel mjöl i ett recept. Om du använder vetemjöl snarare än allrengöringsmedel mjöl, förhållandet för lämplig mängd är på grundval av 2 dl i stället för 1 kopp grund och är 2 tbsp.per 2 koppar till receptet.