mynewspapers.net

Hur man mäter för net gardiner

Hur man mäter för net gardiner


Netto gardiner är ett bra sätt att säkerställa integritet från förbipasserande och lägga till en pricken i windows. Mätningar för net gardiner, eller någon gardin, bör endast tas när fixturer och tillbehör till gardiner är på plats, där olika fixturer sitter på lite olika höjder. Normalt fixturer för en nätgardintyger kommer att på insidan av infällda Fönstren, och de kommer att vara mindre robust eftersom de har mindre vikt att hålla. Stil och fullheten av gardiner också påverkar storleken på gardinen behövs och bör övervägas innan man börjar mäta.

Instruktioner

• Rita en grov diagram i fönstret du vill mäta. Om du vill ha golv-längd gardiner, inkludera en rad under ritningen i fönstret för att representera golvet.

• Mäta bredden på den hängande rod, järnväg eller sladd, inte inklusive alla dekorativa ändar av gardinstänger. Observera denna mätning överst i ritningen.

• Noggrant stående på stege eller stol, mäta längden på fönstret från gardin fixturen till fönsterbrädan. Om du vill ha golv-längd gardiner, mäta från fixturen på golvet. Observera denna mätning vid sidan av ritningen.

• Om du vill ha gardiner att vara full (har överflödigt material så de inte hänga i en platt ark) multiplicera den första mätningen du tog (bredd) med 3. Till exempel skulle full net gardiner på en 60 cm (2 fot) fixtur mäta 1,8 m (6 ft) när platt.