mynewspapers.net

Hur man mäter för ett badkar avlopp

Hur man mäter för ett badkar avlopp


Mäta för ett badkar avlopp kan tyckas vara en skrämmande uppgift, men det finns några steg du kan vidta för att säkerställa att du får rätt passar. Att veta var och hur du kommer åt VVS för att kunna mäta det är halva slaget. När du har hittat detta område, är några små mått allt för att få dig utrustade för en ny eller byta badkar drain.

Instruktioner

• Mät dräneringshålet i badkaret med ett måttband och anteckna det mätningen. Detta kommer att vara Breddmätning av ditt avlopp.

• Ta bort panelen VVS tillgång ligger på baksidan av väggen som håller den kran fixturer. Du kommer att vilja ta hand ta bort detta, som du inte vill byta ut mer skadade väggen om du kan hjälpa det. Hitta VVS som är installerad för avlopp och spill pipe.

• Ta bort gamla avloppsröret, om det är fortfarande på plats, genom att lossa de anslutande bultarna från röret VVS och sil enheten är ansluten till badkaret. Använda en stor skiftnyckel eller en kanal-lås tång för detta. Använda ett smörjmedel som WD-40 om du har svårigheter lossa bultarna. Mäta i gamla avloppsröret för att få en horisontell och vertikal mätning. Detta ger dig din längd och bredd av avlopp du behöver.

• Placera dig själv nivå på golvet att ta vissa mätningar om du inte har det gamla avloppet fortfarande sitter. Mäta rakt ner från badkar drain hålet till den nivå där rören viker av mot avloppet (röret VVS delar sig i två riktningar, en för overflow tanken kommer att gå rakt upp, den andra kommer att förgrena sig mot avloppet). Skriv ner mätning för det vertikala avståndet mellan dräneringshålet och där rören viker av mot avloppet. Mät från avsnittet rörsystem där det förgrena sig mot avloppet över till dräneringshålet och anteckna det horisontella avstånd mätningen. Som ger dig längd och bredd som krävs för att ditt avlopp. Din lokala hårdvara eller hem förbättring butik bör bära ett badkar avlopp som passar dina behov.

• Anslut ditt nya Badkar avlopp med en stor skiftnyckel eller kanal-lås tång. Se till att det är på tight så det inte läcker. Om avloppet passar ordentligt--anslutningen mellan badkaret och huvudsakligen rörledningar linje ordentligt, samt den nya avlopp ansluter tätt till badkaret--applicera rörmokare kitt till avloppet och säkra på plats för att se till att det inte läcker. Säkra sil på plats. Kör lite vatten genom avloppet innan du byter panelen VVS tillgång för att se om allt är förseglade ordentligt och inte läcker. Om det inte passar eller om det läcker, har du fel storlek. Mät igen och byta ut avloppet tills allt ställer upp och det inte finns några läckor.