mynewspapers.net

Hur man mäter din kostym storlek

Hur man mäter din kostym storlek


Dräkten kan göra mannen, så att du vill vara säker på att du mäter dig korrekt för att köpa rätt storlek. Vanligtvis komma passar som ett par med både jacka och byxa. Dina bröst och midja mått och din längd avgör din storlek. En vanlig kostym levereras med byxor som har en 6-tums skillnad från midja storlek. Athletic kostymer har 8-tums skillnad, medan fetlagd kostymer har en 4-tums skillnad. Om det finns en stor skillnad mellan din byxa storlek och din jacka storlek, överväga att köpa kostymer från butiker som gör att du kan mixa och matcha din jackor och byxor.

Instruktioner

• Linda måttbandet runt bröstkorgen att ta denna mätning. Måttbandet bör vara parallella med golvet och gå över den bredaste delen av bröstet. Ta detta mått i tum.

• Dra av 2 inches att få din kostym storlek.

• Använd din längd för att avgöra om du behöver en kort, normal eller lång jacka stil. Om du är 5 fot 6 inches eller mindre kommer att din kostym storlek ha ett "S" bredvid "kort." De ständiga från 5 fot 7 inches till 5 fot 11 inches vilja bära en regelbunden eller "R" kostym. Om du är längre än så, bör du köpa ett "L" eller "lång" storlek. Till exempel, om du är 5 fot 9 inches med en 42-tums bröstet, blir din kostym storlek en 40R.

• Mät din midja och innersöm att få rätt storlek byxorna. Linda måttbandet runt midjan att bestämma den storleken. Innersöm är mätningen från grenen av dina byxor till den längd som du vill att byxorna ska.