mynewspapers.net

Hur man mäter din fot för skostorlek med tryck ut

Hur man mäter din fot för skostorlek med tryck ut


Att hitta den perfekta skostorlek är nödvändigt till foten hälsa. Inte bara är rätt skostorlek behövs för att främja hälsosam cirkulation i fötterna, en sko som är för stor kan orsaka dig att snubbla och falla. Eftersom du inte kan prova skorna på om du köper dem från en online-återförsäljare, att veta din rätt storlek är ett sätt att garantera att du köper den bäst passande sko.

Instruktioner

• Ladda ner en sko storlek utskrift från en online sko återförsäljare. Se till att diagrammet du hämta är kön och ålder lämpligt, eftersom varje diagram kommer att variera.

• Skriva ut diagrammet. Eftersom den kommer mest troligt ut på två sidor, trimma bort överflödigt papper och tejpa två stycken tillsammans där linjerna möts.

• Låg utskriften diagrammet på en plan, stabil yta och placera din fot mot hälen kant. Du kan bära strumpor när du gör detta, men bära inte skor. Detta kommer att ge dig en felaktig storlek läsning.

• Markera med en penna punkten på sjökortet där i slutet av din stortå når.

• Steg bort och titta på linjen. Bara över linjen är din skostorlek. Till exempel, om din tå vilade över 8, utan strax under 9, är en storlek 9 din bästa passform. Om det vilade under halvvägs märket, gör den en 8 1/2.