mynewspapers.net

Hur man mäter byxor storlek för en Man

Hur man mäter byxor storlek för en Man


Mäta för mäns byxor är normalt nödvändig när du köper en kostym eller byxor och du vill att de ska passa ordentligt. Byxor som är för långa eller cinch i midjan inte bara ser olämpligt men också känna sig obekväm. Använda en trasa mäta tejpa och att veta var och hur man mäter säkerställer du får de korrekta mätningarna för dina byxor.

Instruktioner

• Mått runt midjan med en trasa måttband. Börja i mitten av din midja där byxorna normalt sitta och föra måttbandet runt ryggen och sedan framåt igen. Andas ut när du tar mätningen och placera ett finger mellan din midja och bandet. Detta är ditt midjemått.

• Sätta på ett par skor som du normalt bär med byxor och mäter från grenen till två inches ovanför golvet eller där du vill ha byxorna att sluta på dina skor. Detta är din innersöm mätning.

• Ta ett par byxor som sitter du bekvämt och mäta Innerben. Börja på skarv i grenen och ta måttbandet ner ena benet till slutet av den byxbenet. Du kan också mäta den byxa midja och använda det mätningen om de passar bekvämt.