mynewspapers.net

Hur man mata en Pekinganka

Hur man mata en Pekinganka


Pekin ankor är rasen för kommersiell uppfödare som höjer flockar att sälja för kött. Pekin växer snabbt, att uppnå en vikt på sex till sju pounds på bara sju till nio veckor. Andra raser, som Muscovy och Rouen, tenderar att ta minst fem månader att nå en liknande vikt. Räkna med en Pekin anka att konsumera omkring 9.07 till 11,3 kg av kommersiella anka foder av tiden det tar för att nå en marknadsmässig vikt.

Instruktioner

• Vädra kommersiella anka foder innan du mata den till din Pekin ankor. Ignorera om det luktar möglig eller på annat sätt bortskämda. Ankor utveckla hälsoproblem från även små mängder av mögel.

• Erbjuda dina ankor pellets hela tiden. Begränsa inte åtkomst till mat; Ankorna äter lika mycket som de behöver. Kolla livsmedelsförsörjningen två gånger dagligen och fylla på vid behov.

• Ge Pekin änder upp till två veckor gamla förrätt kost som består av pellets inte är större än 1/8-inch i diameter. Placera pellets på en grov yta som papp för den första veckan för att undvika ben skador. Efter två veckor, placera pellets i en flat tallrik.

• Mata din Pekin änder en odlare kost efter de är två veckor gamla. Denna består av kommersiella pellets som är ungefär 3/16-inch i diameter.

• Låt ankor till födosöker fritt i bra väder.