mynewspapers.net

Hur man mata en bebis Snapper sköldpadda

Hur man mata en bebis Snapper sköldpadda


En sköldpadda kan växa från dess små 2-tums proportioner till en 1-fot lång reptil. Innan det händer, behöver sköldpaddan ett stort akvarium och ordentlig vård att säkerställa en lång, frisk liv. Snapping sköldpaddorna lever i nästan 40 år, så var beredd för lång tid när man tittar på snapping sköldpaddor. Utfodringen en sköldpadda kräver att tillhandahålla den bästa maten som sköldpaddan kan äta på egen hand i naturen.

Instruktioner

• Foder din baby sköldpadda en gång om dagen och lägga till en extra måltid tid efter två år.

• Lyft din baby sköldpadda upp och placera i ett separat badkar för utfodring. Sköldpaddorna uträtta sina behov en timme efter att ha ätit och du kan förlänga akvariet veckovis rengöring genom att mata sköldpaddan i en annan tank.

• Köpa flytande sköldpadda pellets och strö ett par i toppen av tanken för din baby sköldpadda. Tillåta pellets att flyta på vattnet för femton minuter och ta bort för att undvika mat ackumulation på tanken. För att veta om din baby sköldpadda är hungriga, släppa några pellets i och se om den hungrigt äter maten.

• Ge din baby sköldpadda levande föda som det skulle äta i vilt. Du kan använda promelas, måltid maskar, syrsor och natt sökrobotar. Lagra din levande djur enligt anvisningarna från arkivet till sällskapsdjur. Minnows kan hållas i en medelstora fisk tank. Måltid maskar lagras i frysen.

• Ge grönsaker för din baby sköldpadda. Sköldpaddor tycker om att äta sötpotatis, collards, jordgubbar, squashen och röda blad sallad. Värm den sötpotatis och squashen i mikron tills den är mjuk och låt dem svalna innan de placeras i behållaren.

• Chip bort på en bit av cuttlebone för kalcium. Släpper bit av cuttlebone i akvariet och vänta tills nästa vatten förändring att kasta bort.

• Skär upp en bit av daggmask för att locka ungar att äta. Placera daggmask pjäs på en tandpetare och erbjuda den till sköldpaddan.