mynewspapers.net

Hur man Markera färgat hår

Hur man Markera färgat hår


Ett av problemen med hårfärgningsmedel är det skapar bara en ton i håret. Solen belyser naturligtvis sektioner av ditt hår, men färgat hår ger inte denna dimension, vilket gör färgen ser platt och onaturligt. Det är möjligt att lägga till höjdpunkterna i färgat hår. Även om du inte vill göra denna rätt efter att du har färgat håret, kan du tryggt Markera hår några dagar efter initialt färgning det.

Instruktioner

• Tvätta håret med schampo dagen innan belyser det. Detta hjälper strip överskott färgämne från håret som kan påverka färgen på höjdpunkterna. Tvätta inte håret dagen du planerar färgning höjdpunkter, som detta tvättar bort oljor från håret som hjälper färgämnet Ställ.

• Blanda en liten mängd de framhävande krämer som medföljer satsen i en skål. Sätt medföljande handskarna på. Med blandningen, tillämpa den på en liten del av hår bakom örat. Lämna den på för tid som anges på förpackningen, därefter tvätta den. Uppmärksam på strukturen på håret efter att markera avsnittet. Om det känns mycket torr tack vare att vara färgade två gånger, din kanske inte att kunna hantera att vara färgade och betonade samtidigt. Om det känns bra, gå vidare och fortsätta framhävande.

• Dab ett tunt lager vaselin på din panna och toppar i öronen. Detta håller färgen från färgning din hud.

• Blanda framhävande lösningen med hjälp av instruktioner som medföljer satsen. Med en färg borste, täcka delar av håret som du vill använda markerade. Varje avsnitt av hår bör vara en fjärdedel till hälften tum bred.

• Tiden själv som enligt instruktionen. Du höjdpunkterna varje några minuter kontrollera höjdpunkterna inte är vrida en konstig färg på grund av färgen i håret. När du är klar, torka lite färgämne från ett avsnitt av hår. Om det inte är lika lätt som du skulle vilja, vänta ytterligare fem minuter.

• Tvätta ur färgen och använda balsam ingår i kitet. Om satsen inte kommer med balsam, använda ett balsam för färg-behandlat hår.

• Låta håret lufttorka lite. Applicera en hårvårdsprodukter för torrt hår och låt det sitta för den tid som anges på behållaren. Färga håret två gånger på kort tid torkar ut håret, och detta kan leda till slöhet och håret brott.

• Skölj ut hår behandling. Låta håret lufttorka helt. Undvik att använda värme på håret, till exempel en fön eller strykjärn, omedelbart efter att markera över färgat hår. Detta begränsar möjligheterna att håret bryta.