mynewspapers.net

Hur man Markera blont hår med Kool-Aid färgämne

Hur man Markera blont hår med Kool-Aid färgämne


Om du vill experimentera med att färga håret men inte är ute efter något permanent, prova med Kool-Aid mix som en hårfärgningsmedel för ljust hår. Kool-Aid erbjuder en mängd olika färger att leka med och tvättar ut efter några schampo.

Varför färgar

Markera ditt hår med Kool-Aid är ett prisvärt sätt att lägga till personlighet i din hårfärg. Kool-stöd behövs för att lyfta fram dina hår kostar drygt 60p från och med 2010, och tar någonstans från en till 12 timmar att färga.

Mix It up

För att skapa färgämnet, blanda tre paket med Kool-Aid med bara tillräckligt med vatten för att fukta kornen, och lägga till ungefär en matsked av balsam att tjockna och skapa en pasta.

Hur

Hur man Markera blont hår med Kool-Aid färgämne


Innan du börjar lyfta fram håret, applicera vaselin på din panna, öron och basen av halsen att förhindra färgning din hud. Bär handskar, Applicera pastan till delar av håret du vill markera och sedan svepa med aluminiumfolie. För bästa resultat, wrap ditt hår med cling film, och lämnar färgen i håret över natten. När ditt hår når önskad färg, ta bort emballage och tvätta håret med både schampo och balsam.

Tips

Använda osötad Kool-Aid för att förhindra att göra en pasta som är alltför klibbig eller som kommer att locka buggar.