mynewspapers.net

Hur man mår bättre när du är trött

Hur man mår bättre när du är trött


En känsla av trötthet eller utmattning kan göra dagen verkar längre och svårare, så att du saknar motivation och ditt humör att ta en störtdykning. Enstaka, allmän trötthet kan oftast spåras till en känd orsak, som vistas ute för sent eller lidande genom allergiska symptom. En god natts sömn gottgörelser trötthet men när natten är timmar långt, det är viktigt att hitta sätt att må bättre medan bestående känslan av att vara trött.

Instruktioner

• Börja dagen med en magnesium tillägg. Magnesium hjälper bryta ner glukos till energi, så när nivåerna är låga kan det leda till trötthet. Kvinnor kräver 300 mg magnesium varje dag och män kräver 350 mg.

• Äta en fullkorn, fiber - och magnesium-rika flingor till frukost. Lägg några protein genom att hälla mjölk över din spannmål och höja blodsockret med en bit frukt. Undvik frestelsen att hoppa över måltider som din kropp behöver bränsle under dagen för att hålla orken uppe.

• Bär en flaska vatten med dig under hela dagen och dricka vattnet så mycket som möjligt. Törst och uttorkning kan visas som trötthet.

• Införliva fysisk aktivitet i din dag. Även en rask 10-minuters promenad på lunchrasten kan öka energi och endorfinerna frigörs genom kroppen vid fysisk aktivitet kan lyfta ditt humör.

• Ta en power nap, om möjligt. En 60 minuters tupplur är perfekt men även vila ögonen och avkopplande för några minuter kan hjälpa dig att må bättre.

• Få igenom eftermiddagen energi svackan med en kombination av fullkorn, protein och lite fett. Mellanmål på hela korn kex med ost och njut av en latte, som är gjord med proteinrika mjölk.