mynewspapers.net

Hur man målar utomhus trappor

Hur man målar utomhus trappor


Utomhus trappor kräver regelbundet underhåll att skydda dem från de skadliga effekterna av ogynnsamt väder. Måla trä trappor att försegla dem och förhindra att virket från sprickbildning och svullnad. Grundlig förberedelse innan målning kommer att betala utdelning på lång sikt genom att säkerställa en mer hållbar yta och genom att aktivera trappan att tåla vind, regn, solljus och frost. Planera din trappa måleri i samband med torrt väder. Undvika målning på vintern eller under extremt varma förhållanden. Innan du börjar söka råd från en lokal färg återförsäljare om vilken typ av färg som krävs för din klimat.

Instruktioner

• Placera din stege eller byggnadsställning plattform, om det behövs. Noggrant bedöma det aktuella läget för befintliga färg arbete. Om det är i bra kondition så allt som kan behövas är att slipa något slitna och spruckna färg och färg med en enda ansökan av yttre topplack följt av ett lager lack. Dock om lack är dåligt, kommer måste du band den. När de utför din inspektion, ta bort alla gamla naglar eller andra utskjutande delar.

• Don skyddande redskap innan strippning färg. Börja högst upp i trappan och arbeta ner. Du kan slutföra den övre ytan på trappan först och sedan flytta på undersidan. Du kan också utföra jobbet i steg, att fylla den övre ytan av de första tre trapporna och sedan på undersidan och sedan flytta till de kommande tre.

• Följa tillverkarens anvisningar och tillämpa kemisk strippa på trappan. Du kan behöva en gammal pensel att tillämpa strippan. Använda en färg skrapan och stålull ta bort blixtrande lacken. Torka noggrant med lacknafta.

• Tillåt för trapporna för att torka helt. Inspektera igen och reparera eventuella skadade sektioner. Slipa träet för att ta bort någon kvardröjande färg. Ta bort damm med lacknafta och en ren trasa. Tillämpa Knut sealer vid behov. Även gamla kvistar i virke kan utstrålar harts som skämmer bort finish. Behandla alla träytor med en generös tillämpning av konserveringsmedel. Lämna över natten.

• Förbereda trappan för målning med ett lager wood primer, följt av två strykningar av yttre underull. Det kan verka onödigt, men priming och underredsmassa är nyckeln till att skydda trappan från väder och slitage. Låt varje pälsen torka mellan program. Avsluta med en, eller helst två, kappor av yttre topplack.

• Lämna färgen att bota i 48 timmar innan du använder en kappa av yttre fernissa. En gång torr, slipa lätt och tillämpa ett sista lager lack. Avstå från att använda trappan i minst 48 timmar.