mynewspapers.net

Hur man målar utomhus möbler

Hur man målar utomhus möbler


Trädgårdsmöbler kan se den värsta stöten av utomhus väder. Målarfärg kan nagga efter tid och förstöra estetiska trä utemöbler. Eftersom utemöbler utsätts för element, är det viktigt att använda rätt typ av färg. Undvik att använda samma färg du använder för interiören i ditt hem, eftersom utanför fukten kommer att orsaka denna färg chip. Måla på en torr dag med en låg luftfuktighet för att torkningen.

Instruktioner

• Välj en färg färg för möblerna som innehåller temat utomhus underhållande utrymme, smälter in med den naturliga omgivningen eller gör en festlig uttalande. Djärvare färger kommer att hoppa ut, men kommer att blekna förr än mer dämpade nyanser. Ta en färgruta för din uteplats möbler tyg med dig till järnaffären, om tillämpligt, om du vill matcha färgerna.

• Plocka en emalj lack från järnaffären att använda. Latexfärg kommer inte hålla upp väl att fukten utomhus. Tunn emalj färgen med lite vatten för första strykningen. Häll färgen i en färg och tillsätt tillräckligt med vatten så det är en rinnande konsistens.

• Placera möbler på plast och inte på gräset att måla, eftersom färgen kommer att skada gräset om det stänker. Måla överlack av möbler med en naturlig borste. Att överlack att torka ordentligt. Beroende på ditt område luftfuktigheten, bör det ta flera timmar.

• Sand överlack till stöd i andra lagret ansluter sig till överlack. Borsta bort sanden och måla flingor med en liten borste.

• Tillämpa andra lagret av färg. Måla i en riktning att förhindra strimmor. Placera möbler i torr miljö att torka helt. Undersök möblerna och bestäm om du vill att färgen att vara mer levande eller om du behöver fixa missade områden. Måla om eller placera på önskad plats.