mynewspapers.net

Hur man målar tropiska landskap

Hur man målar tropiska landskap


I slutet av 1800-talet, franske konstnären Paul Gauguin reste till den tropiska ön Tahiti söker oförstört paradis. Genom sin långa vistelser på ön experimenterade han med målningar, träsnitt och litografier. De tropiska scenerna är drömlik och framkalla primitivism. Gauguin återskapat sin egen syn på de grönskande landskap av Tahiti, och du kan måla dina egna tropiska landskap. Resa till din egen tropisk ö, även om det är bara på ditt lokala bibliotek, och måla ursprunglig vegetation och himmel som endast finns i tropikerna.

Instruktioner

• Skiss en preliminär ritning på din beredd duk med din penna. Rita en sandstrand med några palmer som vajar i den tropiska brisen. Skapa en låg horisontlinjen genom att rita en horisontell linje över din duk något lägre än halvvägs. Detta kommer att framkalla en stor tropisk himmel.

• Häll dina färger i små plastmuggar. Börja måla din himmel med olika nyanser av blått. Om du inte har olika blå färger, skapa olika nyanser genom att blanda separat blå med gult, vitt och grönt. Gör samma sak för ocean vatten. Visa dess genomskinlighet nära stranden genom att måla sanden under vattnet.

• Måla gyllene, vit sand och brunt trädstammar av palmer. Använda olika gröna nyanser för palmblad. Blanda grönt med brunt och gult för att få vissa variationer.

• Lägga till detaljer till din måleri, såsom variation av färger i himlen och havet. Använd en borste för att skapa realistiska sand på stranden. Måla detaljer på träden, som den grova stammen och de skarpa punkterna i palmblad.

• Färg toner--högdagrar och skuggor--till din totala måleri. Kammar av vågorna blir vita höjdpunkter och du kommer att lägga skuggorna från träden på sanden. Steg tillbaka från din målning och Observera vad du behöver måla.