mynewspapers.net

Hur man målar stilleben konst

Hur man målar stilleben konst


Stilla liv har gjorts i hela historien av konst av mästare som Picasso med sin målning "Stilleben med stol prygel" och Manet med sin målning "Ostron." Still life konst definieras som målningar består av döda föremålet. Detta kan inkludera blomsterarrangemang, leksaker, husgeråd, maskindelar, möbler, ljusstakar och mer. Detta segment av målning täcker i princip alla ämnen som inte är vid liv och rörelse. Processen utförs genom att observera sammansättning och färg harmoni.

Instruktioner

• Välj objekt att använda som en visuell referens för din stilleben. Föremålen ska vara en blandning av former, storlekar och textur för visuella intresse. Försök att välja objekt som har liknande färg eller tonen för en harmonisk målning.

• Arrangera objekt med tredjedelsregeln. Visuellt dela området där ditt objekt kommer att sitta i tredjedelar vertikalt och horisontellt. Göra de viktigaste objektet ockupera området delat övre eller nedre kanter för det mest visuella intressen.

• Lägg till starka, riktad light för drama. En skrivbordslampa inställd på sidan av arrangemanget kommer att fungera bra.

• Rita konturerna av dina objekt på din canvas med en 1-tums borste och utspädd bränd Umbra eller sienna.

• Fyll i konturerna med block av färg och lägga till färg till din bakgrund. Oroa dig inte om skuggor och detaljer på denna punkt.

• Lägga till detalj i ditt objekt med den största möjligheten borste. Storleken varierar beroende på motivet. Med en större borste håller dig från att bli kinkig med din skiss så att du kan enkelt fånga kärnan i ditt ämne.

• Avsluta målningen genom att lägga till skuggor och högdagrar. Kom ihåg att betala nära uppmärksamhet till din referens objekt att få rätt mörk och ljus.