mynewspapers.net

Hur man målar stenar i vatten

Hur man målar stenar i vatten


Målningen landskap kräver ett antal olika tekniker så att den slutliga målningen ser realistisk. Beroende på landskapet, kan du behöva måla löv, bergen eller träd på olika djup eller avstånd. Stenar som delvis är nedsänkt i vatten är en annan utmanande sak att måla exakt i Landskapsmålningar, som de ser annorlunda över och under vattnet. Men med rätt instruktioner, målning stenar i vatten är möjligt i några enkla steg.

Instruktioner

• Prime din duk med gesso eller en under oljefärg som är slät. Enligt William Powell konstnär hemsida, desto smidigare kan du göra duken, desto mindre chans man onaturliga mörka fläckar som visas på målningen medan du arbetar på den.

• Måla grundläggande skissade konturerna av stenar som du planerar att måla över och under vattnet. Göra dessa stenar olika färger, former och storlekar, skapa deras grundläggande storleken och formen på ytan av duken. Nu med en annan, mörkare färg än vad du målat någon av klipporna, måla botten av bäcken eller vattenförekomst stenar kommer att sitta i. Lägga till skugga till basen på klipporna med grå färg, som ljuset kommer från ovan stenar och vatten. Lägga till färg och detaljer till vaggar, att göra lite mörkare och lite lättare än andra. När du är nöjd med hur stenarna ser ut när det gäller form och färg, ange målningen åt sidan för att torka.

• Blanda olja och terpentin till gör en glasyr (eller bara köpa en premade glasyr som linolja). Med en mjukare borste, måla dessa glasyrer över de mindre stenar du har målat och delar av stenar som är tänkta att vara nedsänkt under vattnet. Denna glasyr lager kommer att skapa en illusion av öppet vatten över klipporna.

• Lägg till mer glasyr och små mängder färg där vattnet gör faktiskt kontakt med sidorna av den stenar som sticker ur vattnet. Dessa färger kan vara små mängder av blå, svart, grön eller vit. Lägga till små ringar av vita, som den skum och bubblor som produceras på ytan av en vattenförekomst gör vattnet runt klipporna förefaller mer realistiska. Blanda i en liten mängd glasyr efter dessa detaljer är målade på vattnet.

• Tillåt målningen torka. När det är helt torkat, lägga till en gloss lack finish, lägga till mer djup till målningen.