mynewspapers.net

Hur man målar stenar i akryl landskapsmåleri

Hur man målar stenar i akryl landskapsmåleri


Som skildrar pebbles kan verka som ett överväldigande företag, särskilt för början målare. Lyckligtvis finns det några tips och tricks för att måla vackert detaljerade småsten lätt. Måste du ha vit och svart färg men okända som du kan använda någon färg från rött till orange till lila när du skapar dina stenar. Kom ihåg dock att storleken på din pensel kommer att avgöra hur liten din småsten blir. Med hjälp av akrylfärg kan du enkelt blanda dina färger men det också torkar snabbt.

Instruktioner

• Identifiera vinkeln på ljuset i din målning. Kom ihåg att ljus från ovan gör pebbles se annorlunda ut än belysning från sidan skulle.

• Förbereda bakgrunden. Detta kan helt enkelt att måla bakgrunden ljus grön så kan du fylla det med gräs senare, men om du är ambitiös, överväga att använda en mjuk trasa eller en svamp lägga textur till bakgrunden. Hålla din ljuskälla i åtanke och skugga bakgrunden som behövs. Med andra ord, om ljuset är kommande sundet på men från sidan, måla bakgrunden en mörkare färg först och lager med ljusare färger att ge en flerdimensionell effekt.

• Måla cirklar, ovaler och andra runda former med hjälp av din svart färg. Bara måla konturerna. Måla vissa överlappande den andra så att effekten är "fylligare" i stället för glesa eller platt.

• Blanda din färg att göra färgerna du vill ha. Du kan måla varje rock en annan färg eller prova ett mer enhetligt utseende. Tänk på att alla stenar har en viss grad av variation i skuggning så om du vill ha ett enhetligt utseende använda ljusare och mörkare nyanser av samma färg. Om du använder exakt samma nyans ser målningen monotont.

• Måla varje sten en i taget. Använd en referensavbildning om du behöver och ljusare eller mörkare dina färger som behövs. Att lätta skuggan tillsätt en liten mängd vit (det belopp som passar på toppen av din pensel) till din färg och blanda. Lägg till mer som nödvändigt tills du når önskad skugga. Använda samma process med svart färg mörkare skugga. Kom ihåg att den ljusaste nyansen av varje sten ska vara vänd åt samma håll, varifrån ljuset kommer. Använd den mörkaste skuggan runt kanterna (vad du ursprungligen målade svart). Den svarta färgen kan kika igenom under stenar och ge en känsla av djup och skuggor.

• Minns arten av akrylfärger och lägga till din "lyster" effekter innan det torkar. Använd en liten mängd vit färg på sidan ljuskällan kommer från att göra en "glans". Lite svart på motsatt sida skapar en tre-dimensionell skuggeffekt.