mynewspapers.net

Hur man målar skåp med vit & glasyr



Tillämpa vit färg blandas med en flytande glasrutor förening ger ett antikt utseende att skåp. Målet är att uppnå en kornig, tvärstrimmig utseende genom att arbeta färg och glasyr blandningen in i sprickor i träet. Eftersom färgen utspädd med glasyr producerar en mycket tunnare förening, är beläggningen naturligtvis lämpad för nybörjare målare. En torka på, torka av ansökan kan du omarbeta slut flera gånger för att uppnå din önskat utseende.

Instruktioner

Inledande förberedelser

• Ta bort alla hårdvara från skåpdörrar med hjälp av din.

• Placera en liten remsa maskeringstejp på baksidan av varje dörr som det tas bort. Använda en penna för att markera på bandet dörrens ursprungliga plats, till exempel övre mitten eller nedre vänstra.

• Placera din skåpdörr i en skyddad, väl ventilerad område i förberedelse för slipning, rengöring och målning. En bärbar arbetsbänk placeras i ett öppet garage ger en bekväm plattform och arbetsyta.

Beläggningsarbeten steg

• Placera en dörr externa sidan upp på din bärbar arbetsbänk. Slutföra varje steg med alla dina skåpdörr innan du fortsätter med nästa uppgift.

• Plats fine-slippapper på din slipning blockera och sand lätt ytor på dörrarna. Detta kommer att möjliggöra bättre vidhäftning färg och glasyr. Bered en trinatriumfosfat, eller TSP, i din rengöring hink enligt produkt riktningar. Torka skåpdörrar rent med en trasa nedsänkt i tsk lösningen. Skölj med rent, varmt vatten. Låt den torka.

• Öppna din glasyr och färg burkar. Blanda glasyren och färg i en tom Färgpyts. För svag glasrutor, blanda tre delar glasyr till en del färg. För en stark look, blanda tre delar färg till en del glasyr. För en medellång utseende, blanda glasyren och måla en.

• Doppa dina trasa eller svamp i glasrutor förening. Arbeta ett litet område i taget med en rak linje rör sig i riktning mot träfibrerna. Torka omedelbart med en fuktig svamp eller trasa.

• Återanvända flera gånger tills du uppnår det utseende du vill. De små områdena av bearbetade ytan torkar innan du får tillbaka dem till applicera en efterföljande skikt. Att helt färdiga glasyren torka i 8 timmar eller mer innan du ansöker tätningsmedel. Spraya din färdiga dörrar med polyuretan akryl vattenbaserat lack att täta och skydda ytor. Låt torka över natten. Tillbaka skåpdörr och ersätta hårdvaran.