mynewspapers.net

Hur man målar rocker paneler

Hur man målar rocker paneler


Målning rocker paneler kan göra flera saker. För en ta rocker paneler de flesta av de dagliga övergrepp mot bilen. Från klipporna chipping färgen att olja och road föroreningar beläggning på ytan, är rocker paneler lätt skadas. Målningen skadad rocker paneler kan göra din bil ser ut som nya igen. En annan anledning att lära sig att måla rocker paneler är att vissa fordon kommer med svart eller omålade rocker paneler. Måla dem kan ge din bil en mer elegant, enhetlig utseende.

Instruktioner

• Redogöra för den rocker paneler med maskeringstejp. Använda 120 grus sand papper till sand området av rocker paneler som ska målas. Slipa med din hand på baksidan av sandpapper, att hålla den slipning motion plan och jämn. När hela området är tråkig, torka av den med vax och fett remover och en mikrofiber handduk.

• Plats maskering papper längs kanterna av Maskeringen tejpa så att den omgivande ytan av fordonet inte målas. Se till att tejpa kanterna på pappret ner så att färg eller primer inte kan få under den.

• Spraya ett tjock lager primer över området tidigare slipas. Låt primern torka i 30 minuter.

• Använd 200 grit sandpapper för att slipa det entired området. Slät primer men inte slipa igenom den helt. Slipning genom några små områden är OK. Torka området igen med vax och fett remover.

• Måla sammanlagt två eller tre lager färg på rocker paneler, så att 15 till 30 minuter mellan varje rock för färgen att torka.

• Spruta två eller tre lager klarlack färg på rocker paneler, så 15 till 30 minuter för färgen att torka mellan varje lager. Ta bort alla maskering papper och band innan färgen torkar.